Το τελευταίο σπαρακτικό αντίο των φίλων του 19χρονου Θανάση

Γέμισε το διαδίκτυο με μηνύματα αποχαιρετισμού για το φιλαράκι τους που χάθηκε άδικα-Δείτε πώς τον αποχαιρέτισε η κοπέλα του!

Στα 19 του χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής για τον Θανάση Καναούτη. Αιτία; Ένα εισιτήριο. Το εισιτήριο που τον έστειλε στον θάνατο τελικά, γιατί ήταν άνεργος και δεν είχε να το πληρώσει. Το εισιτήριο που προσφέρθηκαν οι συνεπιβάτες του να το πληρώσουν, αλλά ο εθελοντής ελεγκτής δεν το δέχτηκε. Ο 19χρονος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έκανε «βουτιά» στο κενό, πήδηξε έξω από το όχημα που τον μετέφερε και κατέληξε νεκρός, για μόλις 1,20 ευρώ!

Η τελευταία πράξη του δράματος που εκτυλίσσεται από το βράδυ της Τρίτης και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αναμένεται να παιχτεί σήμερα στις 5 το απόγευμα καθώς συγγενείς και φίλοι αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση Καναούτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το τρόλεϊ της γραμμής 12.

Οι περισσότεροι φίλοι του «Μπαζ» όπως ήταν το παρατσούκλι του 19χρονου στο facebook έχουν βάλει στο προφίλ τους φωτογραφίες με μαύρες κορδέλες σε ένδειξη πένθους με τη σύντροφό του Σάρα να τον αποχαιρετά με τη φράση «Καλό ταξίδι... να προσέχεις...». παραπολιτικα

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...