Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου έτοιμο να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία

Ρόδος, 26 Νοεμβρίου 2019-ΘΕΜΑ: «Συνήλθε εκτάκτως η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δωδεκανήσου για τις επιπτώσεις της θεομηνίας της 25ης Νοεμβρίου»

-Συνήλθε εκτάκτως η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, για τις επιπτώσεις της θεομηνίας της 25ης Νοεμβρίου και με τις υπ’αριθμ. πρωτ. 728|26-11-2019 και 727|26-11-2019 επιστολές προς τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνιο Καμπουράκη αντίστοιχα, προέβη στην εξής ανακοίνωση:

 Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, με αποκλειστικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης: «Επιπτώσεις θεομηνίας της 25ης Νοεμβρίου 2019, στις υποδομές του νησιού».

Σας γνωρίζουμε ότι, ο φορέας μας θα σταθεί αρωγός στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, με την διαθεσιμότητα των μελών μας, από το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Το ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, ως θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας, δηλώνει ΠΑΡΟΝ στο δύσκολο έργο και τις προσπάθειες σας, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ ΠΤ Δωδεκανήσου

ο Πρόεδρος

 

Αντώνιος Ε. Γιαννικουρής

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...