Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου έτοιμο να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη θεομηνία

Ρόδος, 26 Νοεμβρίου 2019-ΘΕΜΑ: «Συνήλθε εκτάκτως η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δωδεκανήσου για τις επιπτώσεις της θεομηνίας της 25ης Νοεμβρίου»

-Συνήλθε εκτάκτως η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, για τις επιπτώσεις της θεομηνίας της 25ης Νοεμβρίου και με τις υπ’αριθμ. πρωτ. 728|26-11-2019 και 727|26-11-2019 επιστολές προς τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνιο Καμπουράκη αντίστοιχα, προέβη στην εξής ανακοίνωση:

 Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, με αποκλειστικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης: «Επιπτώσεις θεομηνίας της 25ης Νοεμβρίου 2019, στις υποδομές του νησιού».

Σας γνωρίζουμε ότι, ο φορέας μας θα σταθεί αρωγός στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, με την διαθεσιμότητα των μελών μας, από το Μητρώο Εθελοντών Μηχανικών για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Το ΤΕΕ Π.Τ. Δωδεκανήσου, ως θεσμοθετημένος Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας, δηλώνει ΠΑΡΟΝ στο δύσκολο έργο και τις προσπάθειες σας, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

 

Για τη Διοικούσα Επιτροπή ΤΕΕ ΠΤ Δωδεκανήσου

ο Πρόεδρος

 

Αντώνιος Ε. Γιαννικουρής

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Απάντηση σε τουρκικές αιτιάσεις για τα Δωδεκάνησα Η Τουρκία θέτει θέμα «αποστρατιωτικοποίησης»...
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, μίλησε...
H Dodekanisos Seaways, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των νησιωτών μας, ξεκίνησε από την Δευτέρα 14...
Οι άγνωστες ιστορίες της Ρόδου. - Του Νικολού Φαρμακίδη, πολιτικού μηχανικού. - Έχουν περάσει...