Το πρόγραμμα στήριξης Υπογεννητικότητας - Γονιμότητας της HOPEgenesis και του Πολεμικού Ναυτικού στη Χάλκη

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει οτι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο νησί για το πρόγραμμα στήριξης Υπογεννητικότητας -  Γονιμότητας της HOPEgenesis και του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην αίθουσα του Σχολικού Συγκροτήματος της Χάλκης, τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και οι υπεύθυνοι του Προγράμματος με επικεφαλής της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Πλοίαρχο
κ. Νίκο Πετρογιαννη
σε συνεργασία με τα μέλη της HOPEgenesis με παρόντα τον Πρόεδρο κ. Στεφανο Χανδακα και την project manager κα. Ευα Παπαδάκη
παρουσίασαν τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας σε κατοίκους του νησιού.

Ενημέρωσαν για το πρωτοποριακό και άκρως πατριωτικό, δωρεάν για τους μόνιμους κατοίκους,  των μικρών νησιών της χώρας μας πρόγραμμα.
Το Πολεμικο Ναυτικό σε συνεργασία με την
HOPEgenesis προσφέρουν δωρεάν εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF) και πολλές άλλες παροχές δίνοντας την ευκαιρία κυρίως σε γυναίκες και νέα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν οικογένεια να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να γίνουν γονείς.

Ο Δήμαρχος κ. Φραγκάκης Ευάγγελος τόνισε ότι η συγκινητική πατριωτική δράση του Πολεμικού Ναυτικού και της HOPEgenesis αποπνέει ελπίδα και αισιοδοξία και κάλεσε όλο τον Ελληνισμό να συστρατευθει προς σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να αντιστραφεί η ερημοποίηση των μικρών νησιών και των ακριτικών περιοχών της Ελλάδας μας.

Ο Δήμος Χάλκης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Πλοίαρχο και τα μέλη του πληρώματος της ΤΠΚ Καραθανασης.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...