Το πολιτικό θρίλερ όταν ο Κουβέλης για 20 λεπτά «έριξε» την κυβέρνηση!!! Όταν η πολιτική ξεπερνά την κωμωδία!!!

Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για όσα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν την χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Το πιο σκοτεινό σημείο της χθεσινής κρίσιμης ημέρας για την χώρα αποκαλύπτεται με κάθε λεπτομέρειες σήμερα από τα parapolitika.gr. Όταν οι φήμες ήθελαν τον κ. Κουβέλη να δηλώνει ότι δεν θα προσέλθει στην συνάντηση των αρχηγών, παρά μόνο εάν ανοίξει και πάλι η ΕΡΤ, οι πραγματικές διαστάσεις ήταν πολύ μεγαλύτερες αγγίζοντας τις διαστάσεις του πολιτικού θρίλερ.

Ο Φώτης Κουβέλης μετά την συνάντησή του με τον Βαγγέλη Βενιζέλο στη Βουλή είχε συνάντηση με βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και κάποιους από τους στενούς τους συνεργάτες. Εκεί δέχτηκε εισηγήσεις και πιέσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες ζητούσαν από τον Φ. Κουβέλη να τραβήξει στα άκρα το σχοινί, με όποιες συνέπειες κι αν είχε η κίνησή του αυτή για το μέλλον της χώρας, αρκεί να παραμείνει πιστός στις θέσεις του για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την ανάκληση των απολύσεων.

Όταν έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ και οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν τις πρώτες πειρατικές τους εκπομπές βουλευτές και συνεργάτες του υποστήριζαν και μάλιστα με δημόσιες εμφανίσεις τους ότι θα κάνουν τα πάντα για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και δεσμεύονταν στον τηλεοπτικό αέρα και σε συνεντεύξεις τους ότι δεν θα επιτρέψουν απολύσεις.

Ο Φώτης Κουβέλης δέχτηκε για αρκετή ώρα τις πιέσεις των συνεργατών του και σχεδόν είχε πειστεί, όταν ενημερώθηκε ότι ήδη έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του στο Μαξίμου. Το γεγονός των διαρροών αυτών φαίνεται ότι άλλαξαν άρδην το κλίμα στη ΔΗΜΑΡ. Για 20λεπτά ωστόσο Σαμαράς και Βενιζέλος επιχειρούσαν να βρουν τρόπο για να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές με το νομικό επιτελείο του Μαξίμου να παίρνει φωτιά στην κυριολεξία.

Είχε ήδη ξεκινήσει μάλιστα και η προετοιμασία για εκλογικό διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Τα πράγματα έδειξαν να αλλάζουν μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες του κ. Κουβέλη, τόσο με το Μαξίμου για να επιβεβαιώσουν τις προθέσεις τους, όσο και του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ με τα στελέχη, τους συνεργάτες και τους βουλευτές του. Επικράτησαν ωστόσο άλλες λογικές και πολιτικές που προφανώς υπήρχαν στη ΔΗΜΑΡ και επείσθη τελικά ο κ. Κουβέλης να πάει στη σύσκεψη κάνοντας στροφή 180 μοιρών.

Στ.Νοβ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...