Το πασχαλινό μπαζάρ της Δωδεκανησιακής Μέλισσας στις 5 Απριλίου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ-Θέμα: Δωδεκανησιακή Μέλισσα, 15η Πασχαλιάτικη και Ανοιξιάτικη Δωροαγορά- Μπαζάρ στο Ακταίον, το Σάββατο 5 Απριλίου, ώρα 10.30-18.00
Η Πασχαλιάτικη και Ανοιξιάτικη Δωροαγορά- Μπαζάρ & Παιδική Γιορτή της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, θα πραγματοποιηθεί για 15η χρονιά στο Ακταίον, το Σάββατο 20 Απριλίου από το πρωί στις 10.30 έως το απόγευμα στις 18.00.   

Κυριαρχούν τα Πασχαλιάτικα είδη με λαμπάδες, κουλουράκια χαλινά, μαρμελάδες και γλυκά, χωριάτικα ψωμιά, παραδοσιακά εδέσματα, τυριά, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους, από τα χωριά και χειροποίητες δημιουργίες που θα στολίσουν το πασχαλινό τραπέζι, το σπίτι, την επιχείρηση!  Όλα είναι χειροποίητες δημιουργίες των μελών καθώς και προσφορές φίλων του Συλλόγου!

Ώρες λειτουργίας του Μπαζάρ:  από τις 10.30 το πρωί  μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Πολλές εκπλήξεις έχουν προγραμματιστεί για τα παιδιά!

Σας καλούμε να μας ενισχύσετε κάνοντας τις αγορές σας από εμας και διαφημίζοντας τη Δωροαγορά μας και στους φίλους σας, για την καλύτερη επιτυχία της κοινής μας αυτής προσπάθειας όπου επενδύουμε πολύ κόπο και ελπίδες για ενίσχυση των υποτροφιών της «Μέλισσας». Τα χρήματα που συγκεντρώνουμε στηρίζουν τους άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές ειδικά στην κρίση που περνάμε. Δυστυχώς λόγω της κρίσης καταφέρνουμε να συντηρούμε τα μισά παιδιά στις σπουδές τους από αυτά που είχαμε πριν 3 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώνεται σήμερα με μεγάλη επιτυχία, διήμερο μπαζάρ στην Αθήνα, όπου βρίσκονται τα μέλη τη συντονιστικής επιτροπής Ρόδου. Απευθύνεται σε Ροδίτισσες που κατοικούν στην Αθήνα και ενδιαφέρονται να στηρίξουν τους σκοπούς. Αυτή η προσπάθεια ενισχύει πολύ το έργο της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, με την εξωστρέφεια και την ποιότητα των προϊόντων και δημιουργιών.

Χορηγοί της εκδήλωσης: Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., Μεταξοτυπική, Pane di Capo, Praxis Plus, Μελισσοκομικός Σύλλογος Ρόδου «Η ΚΥΨΕΛΗ», Μαλιωτάκης Κυριάκος. Χορηγοί επικοινωνίας: ΡΟΔΙΑΚΗ, ΔΡΑΣΙΣ, ΙΡΙΔΑ,  ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΛΥΧΝΑΡΙ.

Για τα ψώνια σας Πασχαλινά, για το σπίτι, τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας,  επισκεφθείτε το Μπαζάρ μας.  Θα ενθουσιαστείτε!! Όσες και όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην προετοιμασία με προσφορές σε είδη ή χρήματα, επικοινωνείστε με τα μέλη της Επιτροπής στα τηλέφωνα: 6942 234 448,9.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...