Το Νοσοκομείο Ρόδου απαντά για την έλλειψη αναισθησιολόγων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ: ΚΑΛΥΨΗ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»
Σε συνέχεια δημοσίευσης στο δικτυακό σας τόπο σχετικά με την κάλυψη εφημεριών αναισθησιολογικού τμήματος, η Διοίκηση ενημερώνει ότι το πρόβλημα έχει προκύψει λόγω αποχώρησης από την Υπηρεσία για διάφορους λόγους εντός του τελευταίου έτους 6 γιατρών του τμήματος.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου είχε εγκαίρως και επανειλημμένα προβεί σε αίτημα προς το Υπουργείο και την αρμόδια 2ης ΥΠΕ ζητώντας την άμεση προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών, θέσεις που τελικά το Υπουργείο προκήρυξε στις 29/12/2014, ενώ λόγω εκλογικής περιόδου η ανάληψη των ιατρών αναμένεται εντός του επόμενου μήνα.
Με πράξη της Διοίκησης για το μήνα Ιανουάριο και Φεβρουάριο, όπως είχε συμβεί και τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, γίνεται κυκλικά μετακίνηση ενός γιατρού από τα διασυνδεόμενα Νοσοκομεία Κω και Καλύμνου. Για την κάλυψη των κενών έχει γίνει εγκαίρως ενημέρωση της 2ης ΥΠΕ και αίτημα μετακίνησης ιατρών από Νοσοκομεία ευθύνης της.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την εξασφάλιση της πλήρους και ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...