Το ΚΚΕ για την απένταξη της Κικής Τσακίρη απο το «κοινωνικό τιμολόγιο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Το «κοινωνικό πρόσωπο» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά με την περίπτωση της απένταξης της Κικής Τσακίρη από το «κοινωνικό τιμολόγιο».

-Η ΔΕΗ, με της ευλογίες της κυβέρνησης, εξασφάλισε τον  εκτοπισμό χιλιάδων νοικοκυριών από το κοινωνικό τιμολόγιο, κατεβάζοντας στα όρια της εξαθλίωσης τα κριτήρια εισοδήματος. Συνεχίζει την πολιτική των διακοπών του ρεύματος σε λαϊκά σπίτια, εκβιάζοντας τους οφειλέτες , κόβοντας το ρεύμα αδιακρίτως ακόμη και σε ανέργους, σε ΑΜΕΑ και ασθενείς. Επιτίθεται χωρίς έλεος ακόμη και σε όσους έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ την ίδια ώρα οι επιχειρηματικοί όμιλοι απολαμβάνουν μειωμένα τιμολόγια ρεύματος και προκλητικές διευκολύνσεις πληρωμής.

Γι’ αυτό χρειάζεται οι εργαζόμενοι, ο λαός, να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και την πάλη ενάντια της διακοπές ρεύματος, βάζοντας στο στόχαστρο την πραγματική αιτία, που δεν είναι άλλη από τη στρατηγική του κεφαλαίου, την οποία υπηρετούν η κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα.

Ζητάμε:

Άμεσα να επανενταχθεί η Κική Τσακίρη, η οποία είναι για χρόνια καθηλωμένη λόγω της ασθένειάς της, στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Δραστική μείωση των τιμολογίων για τα εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά. Να καταργηθούν όλοι οι φόροι στα τιμολόγια.

Ρόδος, 10/04/2019

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ημεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας...
Δελτίο Τύπου Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...
«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη,...