Το ΚΚΕ απαντά στον Δ. Γάκη: Ίδιος ο χαβάς κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης: Να πληρώσει ο λαός!

Δελτίο τύπου-Ίδιος ο χαβάς κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης: Να πληρώσει ο λαός!

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να στείλει το «σωστό» μήνυμα στην εργοδοσία  ότι παραμένει ο εναλλακτικός «παίκτης» για τη στήριξη της κερδοφορίας της.

Ουσιαστικά στο  «πάρ' τα όλα» της κυβέρνησης προς τα μονοπώλια, απαντάει με το «δώσε ακόμα περισσότερα».

Σ’ αυτή τη γραμμή και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Γάκης με τις θέσεις που δημοσίευσε στα τοπικά ΜΜΕ, στέλλει παρόμοιο μήνυμα στους μεγαλοξενοδόχους. Προτείνει την απαλλαγή από όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις των επιχειρήσεων για φέτος και την κάλυψη από το κράτος του κόστους μισθοδοσίας και ασφαλιστικών εισφορών από το ματωμένο μαξιλάρι των 37 δις.

Την ίδια στιγμή που για τις μεγάλες επιχειρήσεις και προβλέπονται αλλά και προγραμματίζονται ένα σωρό χαριστικές ρυθμίσεις, -φοροαπαλλαγές, τζάμπα δουλειά και επιπλέον επιδοτήσεις-  από τους εργαζόμενους ζητούν να βάλουν «μάσκα σιωπής» και «πλάτη» για να σηκώσουν τα βάρη της νέας διαφαινόμενης καπιταλιστικής κρίσης.

Οσο η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ , τα άλλα αστικά κόμματα, η ΕΕ των σφοδρών ανταγωνισμών παλεύουν με νύχια και με δόντια να θωρακίσουν τα κέρδη των καπιταλιστών, ο λαός το μόνο που έχει να «θωρακίσει» είναι όσα δικαιώματα του έχουν απομείνει, να οργανώσει την πάλη του για το σήμερα και το αύριο, για τις δικές του ανάγκες. Μακριά από τις γνώριμες και ξαναζεσταμένες συνταγές σφαγής του...

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...