Το ΚΚΕ απαντά στην Ελληνική Χρυσή Αυγή για τους μετανάστες-μικροπωλητές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία τα βάζουν με τους μικροπωλητές στα διάφορα πανηγύρια των χωριών, ισχυριζόμενοι ότι είναι μετανάστες χωρίς άδεια, για να εμφανιστούν ως φίλοι των εμπόρων, των μικρομαγαζατόρων.
Στοχοποιούν τους όπου γης κατατρεγμένους που αφήνουν την πατρίδα τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν από τους δολοφονικούς πολέμους, ότι δηλαδή, αυτοί φταίνε για τον ξεκληρισμό των μικροεπαγγελματιών.
Δε βρήκαν να πουν μια κουβέντα για τους τουριστικούς και εμπορικούς κολοσσούς, που δραστηριοποιούνται στο νησί, που επέβαλαν απελευθέρωση του ωραρίου, που φοροαπαλάσσονται και που στην πραγματικότητα αυτοί είναι που οδηγούν τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς ΕΒΕ στην καταστροφή και στο κλείσιμο.
Αντίθετα είχαν φτάσει στο σημείο να ζητήσουν να παρελάσει ο Ρώσικος στόλος την 25η Μαρτίου στη Ρόδο για να δώσουμε έτσι διαπιστευτήρια στα Ρώσικα τουριστικά μονοπώλια, στα ίδια πρακτορεία δηλαδή που δεν αφήνουν ούτε τουρίστα να ψωνίσει στα ντόπια μαγαζιά.
Δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά. Τέτοιοι είναι οι Χρυσαυγίτες. Ενώ εμφανίζονται ως «αντισυστημικοί σωτήρες», είναι τσιράκια των αφεντικών, μαντρόσκυλα του καπιταλιστικού συστήματος,. Οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι να μην αφήσουν το ναζιστικό δηλητήριο να τους επηρεάσει, να τους καταδικάσουν, να τους απομονώσουν παντού.
Ρόδος 8/9/2014

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...