Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου στηρίζει τον αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων της EUROMEDICA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΟΔΟΣ 12/10/2015 -ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ EUROMEDICA

-Η Διοίκηση του ΕΚ Ρόδου βρίσκεται στο πλευρό των απλήρωτων εργαζόμενων της EUROMEDICA που από σήμερα πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας. Στηρίζουμε, τον αγώνα τους για πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Απαιτούμε, από τη Διοίκηση της EUROMEDICA, να ανταποκριθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της απέναντι στους εργαζόμενους που όλο αυτό το διάστημα έκαναν υπομονή, σεβόμενοι τους ασθενείς και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω της οικονομικής συγκυρίας. Καλούμε την Επιθεώρηση Εργασίας και του λοιπούς Ελεγκτικούς Μηχανισμούς να παρέμβουν και να προστατέψουν το δικαίωμα των εργαζομένων της EUROMΕDICA στην αμοιβή και στην εργασία.

Δεν μπορεί να την πληρώνουν μόνιμα οι εργαζόμενοι με το πρόσχημα των οικονομικών δυσκολιών και της κρίσης. Η Διοίκηση του ΕΚΡ θα βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους της EUROMEDICA μέχρι την αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...