Το δεκανίκι - Του Βαγγέλη Παυλίδη

Η κυβέρνηση Σαμαρά στηρίζεται στο δεκανίκι ΠΑΣΟΚ.  Το δεκανίκι ΠΑΣΟΚ είναι υπο διάλυση και προσπαθεί να στηριχθεί στην Ελιά, κι ίσως στην συκιά, στην ροδιά ή σε κάποιο άλλο οπωροφόρο δέντρο.
Αν δεν είμαστε μπροστά στις εκλογές αυτά ίσως να περνάγανε στα μουγκά.  Οι εκλογές όμως είναι καταλύτης.  Πρέπει να ικανοποιηθεί η τρόικα μα πρέπει να δείξουμε και στον κοσμάκη που πάσχει πως εμείς ως κυβέρνηση δεν ανεχόμαστε ευρωπαϊκά τσαμπουκαλίκια και πως αύριο μεθαύριο ξημερώνει νέα μέρα λαμπρή για όλους.  Μα τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπερδεμένα.  Η ΝΔ θέλει δεξιούς ψήφους απ’ όλες τις μεριές. Μα διώκοντας την Χρυσή Κασίδα χάνονται οι ακροδεξιοί, αν δεν την διώξει χάνονται οι μετριοπαθείς ψήφοι. Να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο…
Όσο για το ΠΑΣΟΚ… αυτό έχει καταντήσει καλαμπούρι.  Αφού στήριξε και στηρίζει ακόμα όλα τα αντιλαϊκά μνημονιακά μέτρα μάταια προσπαθεί τώρα να μας πείσει πως ισχύει ακόμα εκείνο το “οχι στην εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο”, που πρίν 40 χρόνια είχε συνεγείρει τους Έλληνες.
Προσθέστε σ’ αυτά τις προσωπικές φιλοδοξίες όσων θέλουνε να γίνουν Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη μη υπακούοντας σε κομματικές προσταγές και ο προεκλογικός καρνάβαλος είναι έτοιμος και παρελαύνει ήδη σε δρόμους και σε πλατείες.
Αν δεν πηγαίναμε φούντο θα μπορούσε και να γελάμε.
pavlidiscartoons.com/blog

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...