Το δείπνο των "νεολοχαγών" του Σαμαρά στα Σπάτα - Και ο Γιάννης Παππάς παρών!

Ζυμώσεις εν όψει συνεδρίου... Mια νεοδημοκρατική σύναξη έγινε Τετάρτη βράδυ στο smart park και συγκεκριμένα στο café "Eλλάς Μέλαθρον αρώματα". Η παρέα των «γαλάζιων» βουλευτών, σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", που έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν και ως οι «νεολοχαγοί» του κόμματος, μεταξύ φαγητού και – λίγου- κρασιού, συζήτησε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία τόσο της κυβέρνησης, όσο και του κόμματος εν όψει συνεδρίου.

Στην παρέα ήταν ο Κώστας Σκρέκας, ο Διονύσης Σταμενίτης, ο Χρίστος Δήμας, ο Γιάννης Καράμπελας, η Μαρία Αντωνίου, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Χρήστος Κέλλας,ο Γιάννης Κεφαλογιάννης αλλά και το γνωστό γαλάζιο στέλεχος και σκληρός... "σαμαρικός" Γιάννης Παππάς.

Η παρέα αυτή τα λέει συχνά καθώς εκτός του ότι ανήκουν στην ίδια γενιά, έχουν και την ίδια φιλοσοφία απέναντι στις εξελίξεις…Η συζήτηση πάντως για όσους περιμένουν να βγάλουν την μεγάλη είδηση, εξελίχτηκε πολύ χαλαρά και τα κοινά συμπεράσματα αφορούσαν κυρίως στο γεγονός, ότι το παιχνίδι είναι καθαρά στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης του…

Εφημερίδα Παραπολιτικά

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...