Το δείπνο των "νεολοχαγών" του Σαμαρά στα Σπάτα - Και ο Γιάννης Παππάς παρών!

Ζυμώσεις εν όψει συνεδρίου... Mια νεοδημοκρατική σύναξη έγινε Τετάρτη βράδυ στο smart park και συγκεκριμένα στο café "Eλλάς Μέλαθρον αρώματα". Η παρέα των «γαλάζιων» βουλευτών, σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", που έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν και ως οι «νεολοχαγοί» του κόμματος, μεταξύ φαγητού και – λίγου- κρασιού, συζήτησε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία τόσο της κυβέρνησης, όσο και του κόμματος εν όψει συνεδρίου.

Στην παρέα ήταν ο Κώστας Σκρέκας, ο Διονύσης Σταμενίτης, ο Χρίστος Δήμας, ο Γιάννης Καράμπελας, η Μαρία Αντωνίου, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Χρήστος Κέλλας,ο Γιάννης Κεφαλογιάννης αλλά και το γνωστό γαλάζιο στέλεχος και σκληρός... "σαμαρικός" Γιάννης Παππάς.

Η παρέα αυτή τα λέει συχνά καθώς εκτός του ότι ανήκουν στην ίδια γενιά, έχουν και την ίδια φιλοσοφία απέναντι στις εξελίξεις…Η συζήτηση πάντως για όσους περιμένουν να βγάλουν την μεγάλη είδηση, εξελίχτηκε πολύ χαλαρά και τα κοινά συμπεράσματα αφορούσαν κυρίως στο γεγονός, ότι το παιχνίδι είναι καθαρά στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης του…

Εφημερίδα Παραπολιτικά

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...