Το δείπνο των "νεολοχαγών" του Σαμαρά στα Σπάτα - Και ο Γιάννης Παππάς παρών!

Ζυμώσεις εν όψει συνεδρίου... Mια νεοδημοκρατική σύναξη έγινε Τετάρτη βράδυ στο smart park και συγκεκριμένα στο café "Eλλάς Μέλαθρον αρώματα". Η παρέα των «γαλάζιων» βουλευτών, σύμφωνα με την εφημερίδα "Παραπολιτικά", που έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν και ως οι «νεολοχαγοί» του κόμματος, μεταξύ φαγητού και – λίγου- κρασιού, συζήτησε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και την πορεία τόσο της κυβέρνησης, όσο και του κόμματος εν όψει συνεδρίου.

Στην παρέα ήταν ο Κώστας Σκρέκας, ο Διονύσης Σταμενίτης, ο Χρίστος Δήμας, ο Γιάννης Καράμπελας, η Μαρία Αντωνίου, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Χρήστος Κέλλας,ο Γιάννης Κεφαλογιάννης αλλά και το γνωστό γαλάζιο στέλεχος και σκληρός... "σαμαρικός" Γιάννης Παππάς.

Η παρέα αυτή τα λέει συχνά καθώς εκτός του ότι ανήκουν στην ίδια γενιά, έχουν και την ίδια φιλοσοφία απέναντι στις εξελίξεις…Η συζήτηση πάντως για όσους περιμένουν να βγάλουν την μεγάλη είδηση, εξελίχτηκε πολύ χαλαρά και τα κοινά συμπεράσματα αφορούσαν κυρίως στο γεγονός, ότι το παιχνίδι είναι καθαρά στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης του…

Εφημερίδα Παραπολιτικά

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...