Το Γυμνάσιο της Χάλκης δίπλα στους σεισμόπληκτους

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Το Γυμνάσιο ΛΤ Χάλκης ευαισθητοποιημένο από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, ανταποκρίθηκε άμεσα  στην καμπάνια  συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής χώρας.

Το μικρό σχολείο επέδειξε τα κοινωνικά του αντανακλαστικά, αφού μαθητές, μαθήτριες εκπαιδευτικοί, γονείς, επιχειρηματίες και κάτοικοι της Χάλκης κινητοποιήθηκαν συγκεντρώνοντας ανθρωπιστικό υλικό για τους πληγέντες από τον σεισμό (τρόφιμα, ρουχισμό, υλικά καθαριότητας, κλπ).
Το υλικό που συγκεντρώθηκε συσκευάστηκε σε 18 κούτες  και στάλθηκε στο Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου «Η αδελφοσύνη», προκειμένου να προστεθούν στους δεκάδες τόνους που συγκέντρωσαν οι συμπατριώτες μας Δωδεκανήσιοι και να διατεθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας της Τουρκίας.

Ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ευχαριστούν θερμά τα παιδιά του σχολείου και τις οικογένειες τους, καθώς επίσης τους επιχειρηματίες και τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο στην έκκληση για βοήθεια, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χρώμα, θρησκεία και πατρίδα.

Η προσφορά αυτή ας γίνει η αφορμή να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Χάλκη, ευχαριστούμε!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Η Ματίνα Χατζημάρκου,σύζυγος του Νεκτάριου Σαντορινιού έστειλε σήμερα,πρώτη φορά μετά το θάνατο του...
Ρόδος, 07/02/2023 - Επιστολή Νεκτάριου Σαντορινιού   «Εδώ και καιρό η χώρα μας βιώνει...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...