Το αστυνομικό δελτίο για τον ξυλοδαρμό των δύο αστυνομικών! Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνει η Ρόδος....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθησαν στην Ρόδο πέντε (5) ημεδαποί για εξύβριση, απειλή, απείθεια και επικίνδυνη σωματική βλάβη Συνελήφθησαν σήμερα (25-05-2013) πρώτες πρωινές ώρες στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, πέντε (5) ημεδαποί ηλικίας 52, 33, 24, 32 και 32 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης, απειλής, απείθειας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, για επεισόδιο εξύβρισης μεταξύ θαμώνων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Ρόδου.

Άμεσα δυο αστυνομικοί, που βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, μετέβησαν με περιπολικό όχημα στο σημείο, όπου ανέμεναν δυο ημεδαπές ηλικίας 27 και 24 ετών και τους κατήγγειλαν εξύβριση σε βάρος τους από θαμώνες που διασκέδαζαν εντός του καταστήματος.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να διερευνήσουν το περιστατικό, ο 24χρονος ιδιοκτήτης αρνήθηκε την είσοδο τους στο κατάστημα και ακολούθως ομάδα περίπου δεκαπέντε ατόμων εξήλθαν από αυτό και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών εξυβρίζοντας, απειλώντας και χτυπώντας τους με τα χεριά και τα πόδια τους.

Επίσης ο 33χρονος επιτέθηκε και χτύπησε τις δυο ημεδαπές που ανέμεναν στο σημείο.

Με τη συνδρομή αστυνομικών που περιπολούσαν στην γύρω περιοχή και κλήθηκαν στο σημείο του περιστατικού ακινητοποιήθηκαν οι συλληφθέντες, τρεις από τους οποίους (ο 33χρονος και οι δυο 32χρονοι) διαπιστώθηκε ότι επιτέθηκαν και χτύπησαν τους αστυνομικούς.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...