ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
1 κονσέρβα τόνος σε νερό
μαρουλάκι
πράσινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα καλαμπόκι
κρουτόν
Σως
1 μέρος ελαιόλαδο
2 μέρη μουστάρδα
στιμμένο λεμόνι κατά βούληση
Τρόπος παρασκευής
Ανακατεύουμε στο μπωλ τόνο, μαρούλι, κρεμμύδι, καλαμπόκι και κρουτόν.
Χτυπάμε στο blender τα υλικά της σως και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να φτιάξετε κρουτόν, φρυγανίστε ψωμί του τοστ στην τοστιέρα και κόψτε σε κυβάκια.
Εάν θέλετε, τα περνάτε ελαφρά στο τηγάνι από λίγο μαργαρίνη για άρωμα.