Τομπούλογλου: Εγώ μαλάκας είμαι να μην κονομάω;

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι του Χάρη Τομπούλογλου, που συνελήφθη για χρηματισμό, με τον μεσάζοντα της ιδιωτικής εταιρείας, ο οποίος του έδωσε και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. «Δεν είμαι εγώ ο μαλάκας να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία», φέρεται να αναφέρει ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη επ’ αυτοφώρω να λαμβάνει 25.000 ευρώ. Την Τετάρτη ο Τομπούλογλου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Στον ανακριτή θα απολογηθεί την Παρασκευή καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία. Στον είσαγγελέα είπε , πως το παραδάκι δε θα το κράταγε για τον εαυτό του, αλλά θα το χάριζε στο νοσοκομείο!.

«Δεν είμαι εγώ ο μαλάκας». Σύμφωνα με πληροφορίες, σε καταγεγραμμένες συνομιλίες που φέρονται να έχουν οι αρχές στην κατοχή τους, ο Χ. Τομπούλογλου ακούγεται να λέει: «Δεν είμαι εγώ μαλάκας να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή».

Σε άλλη συνομιλία, που έχει καταγραφεί από κρυφή κάμερα, ο Τομπούλογλου φέρεται να απειλεί πως θα καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους». «Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε ''χρυσές δουλειές''. Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» φέρεται να είπε στον ενδιάμεσο της διαφημιστικής ο πρόεδρος του «Αγλαΐα Κυριακού».
tvxs.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...