Τι λέει ο Κώστας Μενεγάκης για την ...στήριξη της γιορτής σούμας απο την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Παντελεήμονα Σιαννών

ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΣΙΑΝΝΑ ΡΟΔΟΥ
ΠΡΟΣ
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΙΑΝΝΩΝ

ΘΕΜΑ:Εντονη διαμαρτυρία σχετικά με την ‘’στήριξη του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Σιαννών’’ όπως αναφέρετε σε πολλά δημοσιεύματα στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 12ης γιορτής μελιού και σουμας.

Ως ενεργό μέλος και εθελοντής του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιαννών η Βρασία και γνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη πλέον Γιορτή Μελιού και Σούμας στο χωριό μας, θα ήθελα να μου διευκρινίσετε επακριβώς, που παρείχε την στήριξη της η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Παντελεήμονα Σιαννών. Κατά την άποψη την δική μου… πουθενά, ούτε πρίν ούτε κατά την διάρκεια ούτε μετά τις εκδηλώσεις. Αντίθετα με το τι όφειλε η Εκκλησία του χωριού μας να προσφέρει σε αυτήν την περήφανη εκδήλωση που ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, αξιώνει και έλαβε από τον Σύλλογο του χωριού μας 100,00€ (εκατό) για την φιλοξενία που προσέφερε στους καλλιτέχνες που διασκέδασαν τους χιλιάδες επισκέπτες στα Εκκλησιαστικά δωμάτια του χωριού. Αυτό κατά την γνώμη μου, αποτελεί ντροπή για την Εκκλησία μας και είναι κρίμα για την προσπάθεια των εθελοντών του Συλλόγου, την οποία και καρπώνεστε αφού οι επισκέπτες της εκδήλωσης είναι και επισκέπτες του Ναού, αφού την διατηρείτε ανοιχτή εκείνο το βράδυ και καλώς φυσικά πράττεται. Δείχνετε για άλλη μια φορά τον τρόπο που λειτουργείτε ως θεσμός και αντί να ακολουθείτε τον πραγματικό δρόμο του Θεού, την καλλιέργεια ομόνοιας και αλληλεγγύης μεταξύ των χωριανών, ακολουθείτε τον δρόμο του χρήματος και του κέρδους… ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
Παίρνω  την πρωτοβουλία λοιπόν, σας επιστρέφω την απόδειξη είσπραξης που παραδώσατε στον Σύλλογο για να την ακυρώσετε και να εκδώσετε μια καινούργια με τα δικά μου στοιχεία, ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΙΔΙΩΤΗΣ, διότι αναλαμβάνω την διανυκτέρευση του μουσικού σχήματος εγώ. Παρακαλώ, όπως επιστρέψετε τα χρήματα των 100,00€ στον ταμία του Συλλόγου.
Διευκρίνιση: Οι παραπάνω απόψεις και η κίνηση είναι αποκλειστικά μόνο δική μου πρωτοβουλία και ουδέν μία ευθύνη φέρει το Δ.Σ. ή τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου.
Επίσης, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παραπληροφόρηση σχετικά με τις προθέσεις μου, η παρούσα επιστολή θα δημοσιευθεί και θα τοιχοκολληθεί για να ενημερωθούν οι συγχωριανοί μας.
Με μεγάλη μου λύπη
Μενεγάκης Κωνσταντίνος
Σιάννα 18/08/2015

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...