Τιμόθεος Παρασκευάς στην ΕΡΑ Ρόδου: Στηρίξαμε "λάθος" δημάρχους στους Καποδιστριακούς δήμους...

 Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νότιας Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Τιμόθεος Παρασκευάς ήταν ο χθεσινός φιλοξενούμενος στα στούντιο της ΕΡΑ Ρόδου και της Ρενας Βενιανάκη με το Διαμαντή Διαμαντή. Ο κ. Παρασκευάς μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως  συγχωράει και δικαιολογεί τον  απλό ψηφοφόρο που  ενδεχομένως να γύρισε την πλάτη στο ΠΑΣΟΚ όμως δεν συγχωρεί αυτούς που ωφεληθήκαν από το κόμμα πάρα πολλά « γίναν άνθρωποι» όπως είπε χαρακτηριστικά και τους λέω, τόνισε ότι « δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να κατηγορούν διότι ήταν συμμέτοχοι σ΄ αυτά που κατηγορούν».

Σχολιάζοντας τις επιλογές του τοπικού ΠΑΣΟΚ σε κάποια πρόσωπα που στηρίχθηκαν για τις θέσεις αιρετών  στους Καποδιστριακούς Δήμους ο κ. Παρασκευάς είπε πως «εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν λάθος».

Αναφερόμενος στην παρούσα δημοτική αρχή είπε πως « δεν έχει παραχθεί έργο γιατί ήταν τέτοιες οι συνθήκες. Αντιμετωπίσαμε πάρα πολλά σοβαρά προβλήματα. Μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα σ΄αυτην την πορεία για μπορέσει τελικά ο κάθε πολίτης  και του πιο μικρού χωριού στο οποίο ζεί ότι υπάρχει η παρουσία της δημοτικής αρχής. Αυτοί που ζητούν τη διάσπαση του Δήμου θα μπορούσαν κάλλιστα να ζητήσουν να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να δώσει περισσότερη αυτοδιοικητική δυνατότητα  στο να λειτουργήσουν». Ο κ. Παρασκευάς εξέφρασε τον προβληματισμό του στο αν θα υπάρξουν συμμετέχοντας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.  Επίσης είπε ότι σε τοπικό επίπεδο διαδικασίες από πλευράς ΠΑΣΟΚ για αναζήτηση προσώπων δεν έχουν ξεκινήσει.

Σχολιάζοντας τις προθέσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου να κατεβάσουν κοινό υποψήφιο στις επόμενες περιφερειακές εκλογές ο Τιμόθεος Παρασκευάς είπε πως «αυτοί μπορούν να αποφασίσουν ότι θέλουν. Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τέτοιο πράγμα. Πάντως, τόνισε, κάτι τέτοιο δεν έχει ειπωθεί επίσημα. Οι αποφάσεις είναι δικές μας  για να μπορέσουμε να δώσουμε απάντηση στο ζητούμενο κάθε περιφέρειας».

ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...