Τιμητικές διακρίσεις στους Ροδίους νεοεισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-ΘΕΜΑ: ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

-Όπως είχαμε προαναγγείλει από την 1η Δεκεμβρίου 2018 και έχει συμπεριληφθεί στο εορταστικό πρόγραμμα των πολλών και ποικίλων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος θα τιμήσει τους Ροδίους νεοεισαχθέντες στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα τελεσθεί στις 28- 12-2018, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου και ώρα 18:00.

   Μια εκδήλωση επιβράβευσης της μακρόχρονης και επίμοχθης προσπάθειας, του αγώνα και της αγωνίας για την κατάκτηση των στόχων και των επιδιώξεων των νέων επιστημόνων μας.

  H επιστήμη, ως αέναος αγώνας του ανθρώπου για την κατάκτηση της γνώσης ανοίγει τους ορίζοντες, φωτίζει τον νου και συμβάλλει στην διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών, ικανών να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις όλων των πεδίων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων με επιστημονική, επαγγελματική και πολιτιστική επάρκεια, με υπευθυνότητα και με σεβασμό στα θεμελιώδη αγαθά της δημοκρατίας, της ισονομίας, της ελευθερίας και στην ενδυνάμωση της κοινωνικής δικαιοσύνης και στην διασφάλιση εν γένει των κοινωνικών αγαθών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...