Την 55η ΕΧΡ, Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνία & Αγροτικής Οικονομίας εγκαινίασε ο Βουλευτής Δωδ/σου Ιωάννης Παππάς

Την 55η ΕΧΡ, Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνία & Αγροτικής Οικονομίας εγκαινίασε ο Βουλευτής Δωδ/σου Ιωάννης Παππάς.

- Ο κύριος Παππάς βρέθηκε στην Κρεμαστή Ρόδου, όπου μαζί με στελέχη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, εγκαινίασαν την 55η ΕΧΡ.

- Ο Βουλευτής, περιηγήθηκε στην έκθεση και επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα των τοπικών παραγωγών, δοκιμάζοντας τα προϊόντα και συζητώντας με τους παρευρισκόμενους. 

- Στην ομιλία του, ο κύριος Παππάς,  ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι καθήκον όλων των φορέων, να στηριχθεί με κάθε τρόπο η έκθεση, με σκοπό την εξωστρέφεια και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας πως έτσι θα προσελκυστούν αγοραστές και ενδιαφερόμενοι από μεγάλες αλυσίδες, για να γνωρίσουν τα Δωδεκανησιακά προϊόντα. Επιπλέον εμείς ως Δωδεκανήσιοι οφείλουμε να στηρίζουμε και να προτιμούμε προϊόντα από τον τόπο μας, συμβάλλοντας ο καθένας μας στην ανάπτυξη της τοπική μας οικονομίας.

Επίσης  υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους την ανάγκη για τη συνέχιση της τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, τονίζοντας πως ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσα μας και πρέπει όλοι μας να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας και έκανε λόγο για τις προσπάθειες της Κυβέρνησης στο μέτωπο της πανδημίας και τον αγώνα που δίνεται για την τουριστική σεζόν στα νησιά μας. 

Τέλος συνεχάρη τους υπευθύνους και τους συμμετέχοντες  για την διοργάνωση της έκθεσης Κρεμαστής και αυτή τη χρονιά.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...