Την πρώτη της πτήση στη Ρόδο πραγματοποίησε η Air France

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την πρώτη της πτήση στη Ρόδο πραγματοποίησε η Air France

- To φράγμα των 100 πτήσεων σε μία μέρα έσπασε το αεροδρόμιο της Ρόδου το Σάββατο  

- Από την Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό ακολουθεί η παρακάτω ανακοίνωση:

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» υποδέχθηκε, χθες 5 Ιουλίου, σε αεροδιάδρομό του αεροπλάνο της μεγάλης αεροπορικής εταιρίας της Γαλλίας, Air France.

 

Η απευθείας πτήση από το Παρίσι προς τη Ρόδο μετέφερε 132 επιβάτες, ενώ το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθεί η Air France προς το νησί της Ρόδου τρεις φορές την εβδομάδα σε προγραμματισμένες (scheduled) πτήσεις. Μάλιστα, ο διευθυντής της Air France για την Ελλάδα, κ. Κατσιώτης πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον διευθυντή της Fraport στο αεροδρόμιο της Ρόδου, κ. Ανυφαντή.

 

Μαζί με την πρώτη απευθείας πτήση της Air France στη Ρόδο, ένα ακόμα αισιόδοξο μήνυμα, μέσα στο αβέβαιο περιβάλλον που δημιουργεί η πανδημία για τους ταξιδιώτες και τον Τουρισμό, έστειλε το Σάββατο 3 Ιουλίου το αεροδρόμιο της Ρόδου, όταν έσπασε το φράγμα των 100 πτήσεων μέσα σε μία μέρα, με το 80% εξ αυτών να αποτελούν απευθείας διεθνείς πτήσεις.

 

 

Η Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό δημιουργήθηκε το 2020 για την προώθηση και την προστασία της εικόνας του Νοτίου Αιγαίου ως τουριστικού προορισμού και εργάζεται για τον ενιαίο συντονισμό και την κοινή εκπρόσώπησή του τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς. Την Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό απαρτίζουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και παραγωγικοί, επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...