Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ρόδου για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη θεομηνία ζήτησε ο Μάνος Κόνσολας από τον Υπουργό Εσωτερικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    26 Νοεμβρίου-ΘΕΜΑ: «Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ρόδου για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη θεομηνία ζήτησε ο Μάνος Κόνσολας από τον Υπουργό Εσωτερικών»

-Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας είχε επικοινωνία, από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν καταστροφές στις υποδομές του νησιού, με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν οι τρόποι αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών που έπληξαν τη Ρόδο.

Ο κ. Κόνσολας έπειτα από διαρκή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για τις υλικές καταστροφές από τη θεομηνία. Ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών την έκτακτη οικονομική ενίσχυσή του Δήμου Ρόδου, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στις υποδομές του νησιού και να δοθούν αποζημιώσεις στα νοικοκυριά και τους πληγέντες.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της συνεργασίας των δύο Υπουργών, ο Υπουργός Εσωτερικών, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Τουρισμού, ότι θα εισηγηθεί την απλούστευση και την επιτάχυνση των διαδικασιών για να προχωρήσουν οι πράξεις έκδοσης αποζημιώσεων.

 

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Το άρθρο του Γ. Νικητιάδη, που ακολουθεί, δημοσιεύεται στο μεγάλο ιστότοπο «The Caller» - ΟΙ...
Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ «ΒΡΩΜΙΚΟ 89»,ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ...
Δημήτρης Θ. Κρεμαστινός … Πεθαίνει όποιος λησμονιέται - Του Χαράλαμπου Ι. Πλάτση - Εκλογές...
Ρόδος, 10Ιουνίου2020 - Μήνυμα του Προέδρου της Dodekanisos Seaways, Χρήστου Σπανού, για το...