Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ρόδου για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη θεομηνία ζήτησε ο Μάνος Κόνσολας από τον Υπουργό Εσωτερικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    26 Νοεμβρίου-ΘΕΜΑ: «Την έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ρόδου για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη θεομηνία ζήτησε ο Μάνος Κόνσολας από τον Υπουργό Εσωτερικών»

-Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας είχε επικοινωνία, από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν καταστροφές στις υποδομές του νησιού, με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Αντικείμενο της συζήτησής τους ήταν οι τρόποι αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών που έπληξαν τη Ρόδο.

Ο κ. Κόνσολας έπειτα από διαρκή επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών για τις υλικές καταστροφές από τη θεομηνία. Ζήτησε από το Υπουργείο Εσωτερικών την έκτακτη οικονομική ενίσχυσή του Δήμου Ρόδου, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στις υποδομές του νησιού και να δοθούν αποζημιώσεις στα νοικοκυριά και τους πληγέντες.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της συνεργασίας των δύο Υπουργών, ο Υπουργός Εσωτερικών, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Τουρισμού, ότι θα εισηγηθεί την απλούστευση και την επιτάχυνση των διαδικασιών για να προχωρήσουν οι πράξεις έκδοσης αποζημιώσεων.

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...