Τηλεφωνική παρέμβαση του Γραμματέα της ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ Κ. Γιαννόπουλου στον αστυνομικό διευθυντή για επεισόδια στα Σφαγεία

Δελτίο Τύπου

- Τηλεφωνική παρέμβαση του Γραμματέα της ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου Κ. Γιαννόπουλου στον αστυνομικό διευθυντή.

Προφανώς με αφορμή την άφιξη βάρκας μεταναστών – προσφύγων νωρίτερα σήμερα, οι γνωστοί παλικαράδες μαζεύτηκαν έξω από τα σφαγεία βρίζοντας και προκαλώντας όσους διαμένουν εκεί.

Με αφορμή αυτό ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον αστυνομικό διευθυντή.

Η κυβέρνηση εδώ και τώρα να μαζέψει τέτοιες ομάδες αντί να τις ενθαρρύνει.

Ωστόσο, οφείλει επίσης εδώ και τώρα και κυρίως εν μέσω πανδημίας να κάνει ουσιαστική παρέμβαση σε αυτή την κατάσταση. Η «προσωρινή» λύση του να στηθούν σκηνές δίπλα από τα σφαγεία για να στοιβάζονται όσοι πιθανόν έρθουν το επόμενο διάστημα είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη.

Χρειάζονται να παρθούν μέτρα απεγκλωβισμού και από τα νησιά και από τη χώρα με απειθαρχία σε Δουβλίνο και συνθήκη ΕΕ - Τουρκίας  .

Για όσο καιρό μένουν εδώ να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και όσο διαρκεί η πανδημία να παρθούν μέτρα αποτροπής της διάδοσης του ιού, να εξασφαλιστούν συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, ιατρική φροντίδα.

Ρόδος

27 Μάρτη 2020

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...