Τηλεδιάσκεψη με τη Νίκη Κεραμέως για τις μεταρρυθμίσεις στην παιδεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα 14 Ιανουαρίου τηλεδιάσκεψη στελεχών της Γραμματείας Οργανωτικού Ν.Δ, Προέδρων ΔΕΕΠ Ν.Δ. και Υπευθύνων του Τομέα Παιδείας όλων των Οργανώσεων με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως με θέμα "ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ  ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" στο πλαίσιο της ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ, με  πρωτοβουλία του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη.
Η Υπουργός αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο του Υπουργείου Παιδείας  εδώ και 18 μήνες  και απήντησε με χαρά σε ερωτήματα που δέχθηκε από τουςσυμμετέχοντες, εκδηλώνοντας την πρόθεση και επιθυμία της  να επαναληφθεί σύντομα μια αντίστοιχη τηλεδιάσκεψη. 
Είναι πολύ σημαντικό το ότι μέσω της ΔΙΑΔΡΑΣΗΣ  δίνεται η ευκαιρία   στους εκπροσώπους των κομματικών οργανώσεων να έρχονται σε επαφή με κυβερνητικά στελέχη και γι'αυτό οφείλουμε να εκφράσουμε τις                     ευχαριστίες μας στον  Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, που λαμβάνει τόσο χρήσιμες πρωτοβουλίες.  
Για τη ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ.  συμμετείχαν η  Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου και ο Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ανδρέας Μαρίνος.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ...ΟΧΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ!

 

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας Δωδεκανήσου 

(ΔΕΕΠ) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...