Τα θέματα του πρωτογενούς τομέα της Πάτμου, εξετάστηκαν σε σύσκεψη στην περιφέρεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πάτμου κ. Γρηγόρη ΣΤΟΪΚΟΥ και δημοτικών συμβούλων που τον συνόδευαν με τον Αντιπεριφερειάρχη  Αγροτικής Οικονομίας Κτηνιατρικής & Αλιείας (ΑΟΚ&Α) Αντώνη ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, με την συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή Γιάννη ΠΟΥΛΗ και των Διευθυντών Αγροτικής Οικονομίας Δήμητρας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ και Κτηνιατρικής Ηλία ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ.
Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος ζήτησε να ενημερωθεί απ τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Διευθυντές για θέματα του πρωτογενούς τομέα που απασχολούν το νησί και τους παραγωγούς, καθώς και την εξέλιξη του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της προσεχούς προγραμματικής περιόδου 2014-2020.
Ο Αντιπεριφερειάρχης και οι διευθυντές παρουσίασαν στον Δήμαρχο το Περιφερειακό Σχέδιο Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για την Πάτμο ,το τεύχος του οποίου ολοκληρώθηκε και το οποίο θα σταλεί στο Δήμο και στους παραγωγικούς εταίρους του νησιού για την απαραίτητη Δημόσια Διαβούλευση .
Σημειώνεται ότι έχουν ολοκληρωθεί τα σχέδια για τα 45 από τα 48 κατοικημένα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, τα οποία από την ερχόμενη εβδομάδα θα σταλούν στα νησιά για να τεθούν όλα σε Δημόσια Διαβούλευση .
Για το νησί της Πάτμου από το οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης έλκει καταγωγή από τον πατέρα του, συμφωνήθηκε να παραστεί ο ίδιος στην τελική Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20 για την Πάτμο, τον προσεχή Μάρτιο. 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...