Τάσος Σπανός: Ο Αλέξης Κολιάδης προσέβαλε το Αφάντου και τους Αφαντενούς

Ο κ. Κολιαδης μετά τις υβριστικές φράσεις που χρησιμοποίησε εναντίον μου (λέγοντας βγάλε το σκασμό...) σε ένα από τα πρώτα δημοτικά συμβούλια, " εμπλούτισε" ακόμα περισσότερο το λεξιλόγιο των προσβλητικών του εκφράσεων αφού στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, απευθυνόμενος σε εμένα μου είπε επί λέξη: "εδώ είναι Ρόδος και εσείς νομίζετε ότι μιλάτε στο Αφάντου".

Δεν προσέβαλε εμένα, η φράση του προσβάλει και υποτιμά τους πολίτες του Αφάντου αλλά και όλους τους δημότες. Αν δεν το έχει αντιληφθεί ο κ. Κολιαδης, το Αφάντου είναι αναπόσπαστα δεμένο με τη Ρόδο, είναι Ρόδος. Και το ίδιο ισχύει για κάθε δημοτική ενότητα.

Εκτός αν ο κ. Κολιαδης δεν συγχωρεί στους πολίτες του Αφάντου ότι τον καταψήφισαν και την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή, επιλέγοντας τον Αντώνη Καμπουρακη. Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για όσο διάστημα είναι Δήμαρχος δεν θα πρέπει να διαχωρίζει τους πολίτες, να συγκρατεί τα νεύρα του και να είναι ευπρεπής. Υ.Γ Το Αφάντου και οι πολίτες του αξίζουν το θαυμασμό και όχι την προσβολή. Αναστάσιος Ν. Σπανός Δημοτικός Σύμβουλος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...