Τάκης Πότσος: Τις υπογραφές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ έχει το κλείσιμο του δρόμου στο Γκολφ Αφάντου

Σχόλιο Τάκη Πότσου

δημοτικού συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

-Τι γίνεται στο Γκολφ Αφάντου;

Το κλείσιμο του δρόμου προς την παραλία είναι κάτι που δεν το περίμεναν αυτοί που ψήφισαν υπέρ της επένδυσης «γνωμοδοτικά» σε δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο επειδή έβαλαν δειλά- δειλά κάποιους αστερίσκους;

Μη τρομάξουν και τον επενδυτή!

Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ τοπικών στελεχών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκέτος καπνός για να κρύψουν την ταύτιση από τη μια μεριά της πολιτικής τους και από την άλλη την ενοχή τους γι’ αυτή την εξέλιξη.

Οι παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ από την άλλη ήταν διοικήσεις σε δήμο και περιφέρεια και ήταν αυτές που το 2013 εισηγήθηκαν την έγκριση της μελέτης για την επένδυση στο Γκολφ.

Άψογη η συνεργασία τους όταν πρέπει να διασφαλίσουν τα κέρδη των επενδυτών.

Η περίκλειστη πόλη που διαμορφώνεται για λογαριασμό υψηλών βαλαντίων στο Γκολφ Αφάντου θα είναι απαγορευμένη για τους ντόπιους. Η προστασία του περιβάλλοντος μετρά αντίστροφα μπροστά στα κέρδη του ομίλου. Το ίδιο και όλες οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Όλη αυτή η «μαγική εικόνα» περί ευημερίας και πλούτου που τάχα θα προσφέρει ο επενδυτής στο τόπο, κουρελιάζεται από την ίδια την κόλαση που ζουν οι εργαζόμενοι στο τουρισμό. Από την ανεξέλεγκτη κατάσταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στις παραλίες του νησιού, που ο λαός της Ρόδου δεν μπορεί να πλησιάσει.

Τελικά ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από τις καπιταλιστικές επενδύσεις;

Να βγάλει συμπέρασμα ο Ροδιακός λαός και να καταδικάσει την πολιτική των αστικών κομμάτων και των παρατάξεών τους που δίνει τα πάντα στους ομίλους για να κερδοφορούν στη πλάτη του. Να διεκδικήσει τη δική του ευημερία με τη δική του εξουσία.

Ρόδος 22 Ιουνίου 2022

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...