Σύσκεψη γυναικών με την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Θεανώ Κουντούρη

Δελτίο τύπου

Την προηγούμενη Κυριακή, η ενίσχυση του ΚΚΕ από χιλιάδες εργαζόμενους , της μόνης πραγματικής μαχητικής αντιπολίτευσης απέναντι στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, ήταν το μόνο ελπιδοφόρο μήνυμα μέσα στον κατά τα άλλα αρνητικό συσχετισμό.

Καμιά στήριξη, καμιά ανοχή, κανένας συμβιβασμός σε όλες τις αντιλαϊκές πολιτικές που θα συνεχιστούν την επόμενη μέρα με μεγαλύτερη ένταση.

Εδώ στα Δωδεκάνησα, που η ένταση της εκμετάλλευσης δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στην «τουριστική βιομηχανία» χτυπάει κόκκινο, χρειάζεται ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ ν’ αγωνίζεται μαζί τους μέσα και έξω από τη Βουλή.

Στις 25 Ιούνη μπορούν να κάνουν το βήμα, να ρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη όσοι και όσες ταλαντεύτηκαν στις προηγούμενες εκλογές.

Μπορούμε να κλονίσουμε ακόμη περισσότερο την «σταθερότητα» στα μνημόνια διαρκείας, ν’ αποκρούσουμε την νέα λαίλαπα που ετοιμάζουν τα επιτελεία τους, με ακόμα πιο ψηλά το ΚΚΕ.

Μπορούν οι εργαζόμενες γυναίκες, οι αυτοαπασχολούμενες, οι νέες να κάνουν την πραγματική διαφορά ενισχύοντας το ΚΚΕ, για να βρίσκει ζόρια και όχι ανοχή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη , η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα Θεανώ Κουντούρη, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, θα μιλήσει σε σύσκεψη γυναικών που διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στην καφετέρια «SteamCafe» στην Θ. Σοφούλη.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
16 Μαΐου 2023   ΘΕΜΑ:  «Συγκέντρωση-Σταθμός. Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην...
Το Verena.gr στα Google News!   Το Verena.gr πρωτοπορεί ακόμα μια φορά στην ψηφιακή...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...