"Σύμπραξη" Κάλλιστου Διακογεωργίου και Θεοδόση Σταφανάκη στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Δ

Διακογεωργίου Κάλλιστος
Στεφανάκης Θεοδόσης
Μέλη Δ.Σ.  Ε.Π.Σ.Δ.


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της Ε.Π.Σ.Δ., τα οποία ταλανίζουν την ένωση από το καλοκαίρι, ως μέλη της προσωρινής διοίκησης (οι μοναδικοί που δεν είχαμε λάβει μέρος στις προηγούμενες εκλογές) δηλώνουμε τα εξής:

Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι και επικροτούμε την πρόταση των σωματείων για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος, κατι που θα βγάλει από το αδιέξοδο τους παράγοντες των σωματείων.

Εξάλλου η στάση μας να μην λάβουμε μέρος στις «περιβόητες» προηγούμενες εκλογές, αποδυκνύει ότι μοναδικό κίνητρο για εμάς αποτελεί η ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά του ποδοσφαίρου και μόνο για το καλό και την αναβάθμιση του χώρου.

Έτσι λοιπόν θεωρούμε ότι οι επόμενες εκλογές θα πρέπει να γίνουν με το σύστημα του εννιαίου ψηφοδελτίου (όπως η ΕΠΟ, σύμβουλοι ξεχωριστά και πρόεδρος ξεχωριστά) και θα θέσουμε και πάλι τους εαυτούς μας στην ετυμηγορία των σωματείων.

Είμαστε μακριά από καταστάσεις που αμαυρώνουν το κύρος και το θεσμό της ένωσης. Είναι λυπηρό όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ένωση. Ελπίζουμε τελικά η Ένωση  μέσα από τις προτάσεις μας και εφόσων οι περισσότεροι αλλάξουν στάση και σταθούν στο ύψος των περιστάσεων να ξαναβρεί το κύρος και ο θεσμός της Ε.Π.Σ.Δ. να απόκτησει την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό. Έτσι και μόνο το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο θα βρει την ηρεμία του και θα πάρει τη θέση που του αρμόζει.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...