Σύλληψη 35χρονου για κλοπές στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός για κλοπές στη Ρόδο

- Συνελήφθη το Σάββατο (28 Μαρτίου 2020) πρωινές ώρες στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατά το τελευταίο διήμερο (26-27.03.2020) ο κατηγορούμενος διέρρηξε -4- καταστήματα στην πόλη της Ρόδου και σε δυο από αυτά αφαίρεσε χρήματα και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής βρέθηκε σε υπαίθριο χώρο που τον είχε αποκρύψει ο δράστης και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στο δικαιούχο.

 

-- 
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Σε αυστηρό ύφος ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς απάντησε στον νυν Αλέξη Κολιάδη για τα όσα...
  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...