Σύλληψη ημεδαπού στην Κάλυμνο για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Στη σύλληψη ενός 45χρονου για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 157 του Ν.2960/2001 ''Περί Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα'' και του Ν. 2168/1993 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με τον Ν. 4678/2020, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη Λιμεναρχείου Καλύμνου.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο στη χερσαία ζώνη λιμένα Καλύμνου, κατελήφθη ο 45χρονος να έχει στην κατοχή του ένα (01) δέμα με δύο (02) συσκευασίες χύμα καπνού, χωρίς την προβλεπόμενη αυτοκόλλητη ταινία γνησιότητας φόρου και κατανάλωσης, βάρους πεντακοσίων πέντε (505) γραμμαρίων έκαστη.

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντα στην «ΠΟΘΙΑ» Καλύμνου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία (01) συσκευασία με δεκαεφτά (17) γραμμάρια χύμα καπνού χωρίς την προβλεπόμενη αυτοκόλλητη ταινία γνησιότητας φόρου και κατανάλωσης καθώς και οκτώ (08) φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καλύμνου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μαθητές απο Λύκειο της Ρόδου(Βενετόκλειο) πήγαν να κολυμπήσουν στην παραλία "Ελλη", εννοείται όχι...
Εικόνες ντροπής σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο Διαγόρας που διαχειρίζεται η Fraport. Μια σύντομη...
Μια προσωπική περιπέτεια, στη φάση της αρχικής ιατρικής αντιμετώπισης και της σχολαστικής...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...