Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: «Ο διάλογος και η συζήτηση είναι η σημαία μας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο διάλογος και η συζήτηση είναι η σημαία μας»

- Ύστερα από την  καταγγελία σύμβασης από το Σωματείο μας αλλά και την επιστολή προς τους, Δήμαρχο Ρόδου κ. Καμπουράκη και Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο με αναφορά στην πρόθεση μας για υπογραφή νέας σύμβασης αλλά και την αρνητική στάση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ), χθες, 26 Ιουλίου, ήρθε η αποδοχή πρόσκλησης για διάλογο από την ΕΞΡ με ορισμό συνάντησης για την Τρίτη 2 Αυγούστου.

     Παρά την αποδοχή πρόσκλησης σήμερα διαβάσαμε δημοσιεύματα που θέλουν την Ένωση Ξενοδόχων να συμφωνεί σε διάλογο υπό προϋποθέσεις συνοδεία κακόβουλων αναφορών προς το πρόσωπο του Πρόεδρου μας. Στην πρόθεση αυτή της ΕΞΡ να δυναμιτίσει το κλίμα, με δημοσιεύματα  πριν  τις συζητήσεις μας, λέμε ότι το κλίμα είχε ήδη ενταθεί μετά την αρνητική στάση της στο αρχικό εξώδικο που της σταλεί με μοναδικό σκοπό τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις.

  Σαν Σωματείο ήμασταν οι πρώτοι που επιδιώξαμε το διάλογο και την συνεργασία και δηλώνουμε πάντα παρόν ώστε να συζητάμε, διεκδικούμε και απαιτούμε αυτά που οι εργαζόμενοι δικαιούνται. Η σύμφωνη στάση της τοπικής κοινωνίας στα αιτήματα μας, που διαπιστώνεται μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις των φορέων που την εκπροσωπούν αλλά και από αναφορές και τοποθετήσεις επί του θέματος σε Περιφερειακά και Δημοτικά συμβούλια, αποδεικνύει  ότι η θέση του Σωματείου μας βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση.

    Έχουμε αποδείξει ότι πάντα προτάσσουμε τόσο το καλό των συναδέλφων οσο και του τουριστικού προϊόντος, το όποιο εμείς και μονό εμείς υπηρετούσαμε, υπηρετούμε και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε.

     Τα υπόλοιπα στην συνάντηση μας την Τρίτη 2 Αυγούστου…..

 

Screenshot 2020-10-22 10.36.41.png

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Όταν η θεά Τύχη σε φέρνει να συναντάς την Πανσέληνο του Αυγούστου αποχαιρετώντας μας   από τον...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...