Συρροή πιστών στην εικόνα του Ταξιάρχη στην Ιαλυσό

Δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχη στην Ιαλυσό . Συγκίνηση, θρησκευτικό δέος, έχει προκαλέσει το γεγονός αυτό που παρουσιάστηκε στην Ιαλυσό , όπου η εικόνα του Ταξιάρχη  δάκρυσε παρουσία δεκάδων πιστών. Οι κάτοικοι και οι πιστοί που ήταν παρόντες, όταν έλαβε χώρα το φαινόμενο, μιλούν για θαύμα.

Από νωρίς  το πρωί  οι πιστοί που είχαν προσέλθει στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών (παλαιό κοιμητήριο Ιαλυσού) αντίκρισαν την εικόνα του  Ταξιάρχη να δακρύζει

Αμέσως το νέο μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα και στην εκκλησία της δημοτικής ενότητας  άρχισαν να σπεύδουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, προκειμένου να δουν ιδίοις όμμασι το «θαύμα του Ταξιάρχη».
Οι καμπάνες άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, ενώ αρκετοί ήταν οι πιστοί οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα και ευχαριστούσαν τον Θεό που τους αξίωσε να δουν με τα ίδια τους τα μάτια ένα σημάδι από την παρουσία Του.

Πλήθος πιστών συρρέει από εκείνη την ώρα στην Εκκλησία όπως και Ιερείς από πολλές ενορίες του νησιού, καθώς όπως λένε οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί συμβαίνει αυτό.

ekklisia

Ο Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Πεζουβάνης  μίλησε στον Παλμό και στη Δέσποινα Κουλούμπρη

«Κατά την ώρα της πρωινής  θείας λειτουργίας στον κεντρικό ναό της Ιαλυσού  προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου  , ενημερώθηκα από κάποιους πιστούς ότι δάκρυσε η εικόνα του Ταξιάρχου στο παλαιό κοιμητήριο του Δήμου Ιαλυσού. Μετέβην και εγώ εκεί,  διαπίστωσα πράγματι ότι κάτι συνέβαινε με την εικόνα , και ενημέρωσα και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου ο οποίος ήρθε ο ίδιος είδε και κατ εντολή του μεταφέραμε την εικόνα στον Κεντρικό Ενοριακό Ναό. Σήμερα 'εγινε  εσπερινός και αύριο παράκληση»

palmos.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...