ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Δωδ/σου: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα - Περίεργη η ανοχή που επιδεικνύει η δημοτική αρχή στις αυθαιρεσίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Να κατεδαφιστεί ΤΩΡΑ η αυθαίρετη κατασκευή στην Γλύστρα

- Περίεργη η ανοχή που επιδεικνύει η δημοτική αρχή στις αυθαιρεσίες

- Η ανοχή της δημοτικής αρχής, και προσωπικά του δημάρχου κ. Καμπουράκη, μπροστά στην απίστευτη αυθαιρεσία που παρατηρείται στη Ρόδο, μόνο ως ύποπτη μπορεί να θεωρηθεί.

Δεν μπορεί να ανεγείρεται αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία της Γλύστρας και, παρά τις διαμαρτυρίες, η δημοτική αρχή να σιωπά.

Δεν μπορεί η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου να έχει εκδώσει πρωτόκολλο κατεδάφισης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου να έχει εκδώσει σήμα διακοπής εργασιών και οι αρμόδιοι φορείς να τυρβάζουν περί άλλων.

Ποιος βρίσκεται πίσω από την αυθαίρετη κατασκευή και έχει εξασφαλίσει την ανοχή και την «προστασία» των δημόσιων φορέων που αρνούνται να λογοδοτήσουν στην τοπική κοινωνία;

Η κοινωνία της Ρόδου βοά και η Τοπική Αυτοδιοίκηση αδιαφορεί και περιφρονεί τις αντιδράσεις.

Μετά την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Οργάνωση Μελών  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Ρόδου στις 23/7/21, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νότιας Δωδεκανήσου απαιτεί να κατεδαφιστεί άμεσα η αυθαίρετη κατασκευή.

 

Υ.Γ: Ας μας απαντήσει επίσης ο κ. δήμαρχος αν έχει υπόψη του την αυθαίρετη κατασκευή στην παραλία της Ψαροπούλας (μέχρι και τα κάγκελα έσπασαν) ή αν η συγκεκριμένη καταπάτηση είναι στο πλαίσιο της … μυκονιάτικης λάμψης που ευαγγελίζεται.

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...