Συνεχίζονται οι προσφορές φορέων προς τα Ιδρύματα Ρόδου

Δελτίο Τύπου Συνάντηση του Διοικητή του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δωδεκανήσου κ Πεταλά Σάββα με μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων που ενισχύουν σε είδος τα προνοιακά Ιδρύματα. Περαιτέρω ενίσχυση των προνοιακών Ιδρυμάτων της Δωδεκανήσου από τον Χριστιανικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Προφήτης Ηλίας Φιλερήμου». Χορηγία υγειονομικού υλικού από τον Πανκαρπαθιακό Σύλλογο Ρόδου στο Θ.Χ.Π Δωδεκανήσου.

 Στα πλαίσια της συνεργασίας του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δωδεκανήσου με την Ροδιακή κοινωνία, ο Διοικητής κ Πεταλάς προέβη σε συναντήσεις με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων που συμβάλουν ενεργά στην κάλυψη των αναγκών των προνοιακών ιδρυμάτων της περιοχής μας.

 Ειδικότερα ο κ Πεταλάς συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ Φούκα, την Γραμματέα κ Πιλατέρη και τον ταμία κ Λουιζίδη του Χριστιανικού και Φιλανθρωπικού Σύλλογου «Προφήτης Ηλίας Φιλερήμου» προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την διαρκή υλική και ηθική συμπαράσταση στους τροφίμους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δωδεκανήσου. Παράλληλα ο κ Πεταλάς υπογράμμισε ότι οι πρωτοβουλίες του Συλλόγου «Προφήτης Ηλίας Φιλερήμου» είτε αφορούν χορηγίες σε αναλώσιμα είτε επισκέψεις και διοργάνωση εκδηλώσεων ψυχαγωγίας έχουν συμβάλει τα μέγιστα με πλέον πρόσφατο παράδειγμα την εκδήλωση στο Χαραλάμπειο Οίκο Ευγηρίας την γιορτινή περίοδο. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ Φούκας δεσμεύτηκε ότι το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου «Προφήτης Ηλίας Φιλερήμου» θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες της διοίκησης και ανακοίνωσε στον κ Πεταλά νέα χορηγία για να καλυφθούν ανάγκες του Ιδρύματος σε αναλώσιμα.

 Αντίστοιχα ο Διοικητής του Θ.Χ.Π Δωδεκανήσου κ Πεταλάς συναντήθηκε την νυν πρόεδρο κ Λεντάκη, την ταμία κ Νιοτή και την τέως πρόεδρο κ Σταματιάδη του Πανκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου και παρέλαβε χορηγία σε υγειονομικό υλικό απαραίτητο για την λειτουργία των νοσηλευτικών τμημάτων των Ιδρυμάτων. Επιπρόσθετα ο κ Πεταλάς συζήτησε με τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. και την πρόεδρο του Πανκαρπαθιακού Συλλόγου κ Λεντάκη για τις ενέργειες της παρούσας Διοίκησης του Ιδρύματος προκειμένου να θεμελιωθούν συνθήκες διαφάνειας στην διαχείριση των υλικών αλλά και να διασφαλιστεί η αξιοπρεπής διαβίωση των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια τόσο η κ Λεντάκη όσο και η κ Σταματιάδη εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στις προσπάθειες τόσο του Διοικητή κ Πεταλά όσο και του Υποδιοικητή κ Χαραλάμπους και ζήτησαν να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των περιθαλπόμενων στα ιδρύματα. Τέλος όλα τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. του Πανκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου κατέστησαν σαφές ότι θα συνεχίσουν να παραμένουν αρωγοί στις προνοιακές δομές του νησιού.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ρόδου ΑΝΤ.  ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΒΑΝΗ - Λίγοι ήταν αυτοί που σε λοιδόρησαν, πολλοί αυτοί που σε...
Τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, δεν ξεχάσαν την σημερινή επέτειο για τα 45 χρόνια απο την...
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ε. Α. Υ. Ν. Δ. Αρ. Εγκρ....