Συνεχίζεται η ενημέρωση των παραγωγικών φορέων και των τοπικών αρχών για την επερχόμενη Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-    Η Τράπεζα Δωδεκανήσου  προχώρησε  σε διαίρεση της Συνεταιριστικής  της Μερίδας
-    Συνεχίζετε η ενημέρωση των παραγωγικών φορέων και των τοπικών αρχών για την επερχόμενη Αύξηση του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου

Η Τράπεζα Δωδεκανήσου με απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου προχώρησε στις 30/09/2013 σε διαίρεση/slpit των υπαρχουσών συνεταιριστικών μερίδων σε αναλογία 1 παλιά προς 4 τέσσερεις νέες. Δηλαδή η 1 μερίδα τρέχουσας αξίας 110€, μετά το split της 30/09 αντιστοιχεί πλέον σε 4 μερίδες των 27.50€ (110€/4) εκάστη.
Η διαίρεσητηςμερίδαςπραγματοποιήθηκεαυτόματα στο ηλεκτρονικόσύστηματης Τράπεζας και δεν απαιτείταικαμίαεπιπλέον ενέργεια από τουςσυνεταίρους, καθώς η μόνηαλλαγή που επήλθε  είναι στον αριθμό των μερίδων που κατέχουν, ο οποίος τώρα πλέον τετραπλασιάστηκε.
Επισημαίνεται  ότι όλα τα προνόμια που παρέχονται στου συνεταίρους λόγω του αριθμού των μερίδων που κατέχουνπροσαρμόζονται αντίστοιχα.
Στόχος της ενέργειας αυτής, ενόψει της  επερχόμενης Αύξησης του Συνεταιριστικού της Κεφαλαίου είναι να καταστεί η συνεταιριστική μερίδα πιο προσιτή, ώστε να  διευκολυνθεί η εισαγωγή νέων συνεταίρων στην Τράπεζα.
Οι προετοιμασίες για την Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Τράπεζας συνεχίζονται, όπως και οι επαφέςμε τουςπαραγωγικούςφορείς και τις τοπικές αρχές. Η ανταπόκριση όλων είναι ιδιαίτερα θετική  καθώς, έχειαναγνωριστεί από όλουςτους  Δωδεκανήσιους, φορείς και ιδιώτες, ο ουσιαστικόςρόλος που εδώ και 18 χρόνια διαδραματίζει η Τράπεζα στην στήριξη τηςτοπικήςμας οικονομίας.
Η έναρξη της Αύξησης του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου αναμένεται την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου. Θα υπάρξει εκτεταμένηενημέρωση, τόσο των συνεταίρων με ονομαστικές επιστολέςόσο και γενικότεροτου κοινού, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, της ιστοσελίδας της Τράπεζαςwww.bankdodecanese.grκαι του δικτύου των 19 καταστημάτων της στα νησιά και τον Πειραιά.
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...