Συνεχίζεται δυναμικά η Αύξηση Κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου, καλούνται όλοι οι Δωδεκανήσιοι να συμμετάσχουν μέχρι 22 Νοεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
•    Συνεχίζεταιδυναμικά η ΑύξησηΚεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου, καλούνται όλοι οι Δωδεκανήσιοι να συμμετάσχουν μέχρι 22 Νοεμβρίου

Η Αύξηση Κεφαλαίου της Τράπεζας συνεχίζεται δυναμικά μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, την καταληκτική ημερομηνία των Αυξήσεων που έθεσε η Τράπεζα Ελλάδος για όλες τις Συνεταιριστικές Τράπεζες. Στόχος της Τράπεζας τις επόμενες ημέρες,είναι η προσέλευση όσων Δωδεκανήσιων δεν συμμετείχαν μέχρι τώρα στην Αύξηση.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Γ. Φρόνας:Η παράταση αυτή θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε πλήρως, αν όχι και να υπερβούμε τον στόχο που θέσαμε για την Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου. Έχουμε ακομα λίγο δρόμο, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, πιστεύω όμως ότι μέχρι τις 22 Νοεμβρίου θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς έτσι θα θωρακίσουμε τον απαιτούμενο δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας μας, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας για την ενίσχυση της Δωδεκανησιακής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.Καλώ όλους τους Δωδεκανησίους, που ακομα δεν συμμετείχαν στην Αύξηση να προσέλθουν στα καταστήματά μας και να στηρίξουν, ανάλογα με τις δυνατότητες του ο καθένας,  την Πανδωδεκανησιακή αυτή προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι 22 Νοεμβρίου και σας περιμένουμε όλους»
Στην Τράπεζα προσήλθε επίσης για να συμμετάσχει στην Αύξηση Κεφαλαίου και η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κα Μίκα Ιατρίδη, όπως και όλοι οι Βουλευτές μας, στηρίζοντας έμπρακτα την μεγάλη αυτή προσπάθεια της Τράπεζας του τόπου μας. Η συμμετοχή, των Βουλευτών της Δωδεκανήσου όλων των πολιτικών παρατάξεων,καθώς και των εκπρόσωπων των Αρχών και των παραγωγικών τάξεων, έδωσε το παράδειγμα σε όλους τους Δωδεκανησίους, παρακινώντας τους για δυναμική συμμέτοχη στην Αύξηση και στήριξη της δικής μας τοπικής Τράπεζας.   
Τα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα και η μεγάλη ανταπόκριση φορέων και κοινού, αποδεικνύουν την δυναμική της Τράπεζας και αποτελούν ένδειξη του τι μπορούν να επιτύχουν οι Δωδεκανήσιοι εάν συντονισμένα, όλοι μαζί, στηρίξουν μια μεγάλη προσπάθεια για το κοινό καλό.

Από το Δ.Σ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...