Συνεργασία Δημάρχου Ρόδου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου για την δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

Δελτίο Τύπου - ΘΕΜΑ: Συνεργασία Δημάρχου Ρόδου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οτίου Αιγαίου για την δίχρονη προσχολική εκπαίδευση

-Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, είχε συνεργασία στο γραφείο του με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκο Ράπτη και συζήτησαν θέματα αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Χατζηδιάκος, ευχήθηκε στον φίλο Νίκο Ράπτη καλή επιτυχία στο έργο του στα 48 νησιά του Νοτίου Αιγαίου των οποίων έχει την ευθύνη.

Ειδικότερα τη συζήτηση απασχόλησε η εξεύρεση σχολικών αιθουσών με δεδομένη την επέκταση της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης και για το νησί της Ρόδου.

Ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε ότι μεριμνά και προχωρά στην αντιμετώπιση των έκτακτων αυξημένων αναγκών σχολικής στέγης που προκύπτουν σε εφαρμογή του σχετικού νόμου για τα νήπια και τα προνήπια ώστε όπως τόνισε «να εξυπηρετούνται ποιοτικά και σε μεγαλύτερο βαθμό οι συνολικότερες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας».

Επίσης ο δήμαρχος, ενημέρωσε τον κ. Ράπτη για την εξέλιξη των εργασιών στο νέο 12θέσιο Δημοτικό Αρχαγγέλου που κατασκευάζεται μέσω ΚΤΥΠ. Α.Ε καθώς και το μεγαλύτερο πρόγραμμα σε επίπεδο χώρας για την κατασκευή 11 σχολικών μονάδων με 2 κλειστά γυμναστήρια (Αφάντου και Αρχαγγέλου) μέσω ΣΔΙΤ  που βρίσκεται στη φάση της προκήρυξης της Α΄ φάσης (προεπιλογής).

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...