Συνεδρίασε η ΝΟΔΕ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε χθες 5 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 21:00 η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου , με την παρουσία του περιφερειάρχη του κόμματος Ν. Μπακογιάννη.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν διεξοδικά οι αλλαγές στην περιφερειακή οργάνωση, που αποφασίστηκαν με το πέρας της διαβούλευσης του Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου , όσο και του Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Γ. Λουλουδάκη με τις κομματικές οργανώσεις σε όλη την επικράτεια.

Στόχος της νέας δομής ο εμπλουτισμός των κομματικών οργανώσεων με νέα πρόσωπα που σε συνδυασμό με την ύπαρξη πλειάδας παλαιών και έμπειρων στελεχών , θα προσδώσουν, κύρος , ενθουσιασμό ,αγωνιστικότητα και εξειδικευμένες γνώσεις.

Παράλληλα ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες για άμεση συμμετοχή της κοινωνίας στα όργανα ,με σκοπό την προώθηση προς επίλυση, των προβλημάτων που την απασχολούν αλλά και αυτών που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες ειδικότερα.

‘Όπως έγινε γνωστό , οι διαδικασίες για την ανάδειξη των νέων περιφερειακών, νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Η Ελλάδα αλλάζει και οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε !!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...