Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της Καλύμνου πραγματοποίησε ο Γιάννης Παππάς

Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους της Καλύμνου πραγματοποίησε ο Γιάννης Παππάς.

 

Στην Κάλυμνο, στο πλευρό των κατοίκων και των φορέων του νησιού, συζητώντας και αναλύοντας τους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας και χαράσσοντας από κοινού το μέλλον των νησιών μας, βρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί των σφουγγαράδων, συναντήθηκε  με πλήθος συμπατριωτών. Παράλληλα πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων με φορείς του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, συναντήθηκε με μέλη  του Συλλόγου Ολοθούριων, με μέλη του Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών, ενώ παρευρέθηκε στην Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "Άγιος Παντελεήμων " και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως.

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Κεχαριτωμένης Χώρας Καλύμνου.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, συναντήθηκε επίσης με τον Λιμενάρχη Καλύμνου, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ Θεόφιλο Τσαγκάρη, καθώς και τον Διοικητή του Α.Τ Καλύμνου, Ευάγγελο Καραθάνο και τον Υποδιοικητή, Κωνσταντίνο Δάσκαλο.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Έπαρχο Καλύμνου, κ. Εμμανουήλ Μουσελλή, όπως επίσης και με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, κ.  Γεράσιμο Αποστολάτο.

Επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου συζήτησε τόσο με τον Διοικητή του Ιδρύματος κ. Νικόλαο Φανιό όσο και με τους εργαζομένους του νοσοκομείου για θέματα υγείας αλλά και λειτουργίας του νοσοκομειακού Ιδρύματος.

Στο Σκοπευτικό Σύλλογο Α.Σ ΔΑΜΟΣ, συναντήθηκε με αθλητές του συλλόγου, με επαγγελματίες του κλάδου των ταξί, του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Καλύμνου. Επίσης, επισκέφτηκε και το 2ο Γυμνάσιο Καλύμνου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Κάλυμνο, συμμετείχε στην ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με στελέχη και φίλους της παράταξης.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το μοναδικό νησί της Καλύμνου, με τις ιδιαίτερες ομορφιές του, είναι χρέος μας να το  στηρίξουμε περισσότερο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του συγκοινωνιακού δικτύου , του αναρριχητικού τουρισμού, της ναυτικής εκπαίδευσης καθώς και της τοπικής οικονομίας.

Από την δική μου πλευρά σας υπόσχομαι πως θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας όπως έχω κάνει μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάδειξη και την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν στην Κάλυμνο αλλά και σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...