Συναντήσεις και επισκέψεις του δημάρχου Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου.Τις ευχές για τον καινούργιο χρόνο δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος από τον Γενικό Γραμματέα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπύρο Σπυρίδων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης τον Δήμαρχο Ρόδου επισκέφθηκε το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου. Ο Δήμαρχος εξήρε το έργο τους και αναφέρθηκε στην σημασία της προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουν οι συμπολίτες μας πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της εκκλησίας.

Τέλος, τον Δήμαρχο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκης, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις προκοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε για τη Ροδιακή Έπαυλη, το Εθνικό Θέατρο αλλά και το ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ..

Ο Δήμαρχος μαζί με τις ευχαριστίες και τις ευχές του για καλύτερες ημέρες με δύναμη, υγεία, πίστη και αισιοδοξία, επισήμανε ότι είναι υποχρέωση όλων όσων κατέχουν θεσμική θέση και ιδιότητα να αγωνίζονται για να ανατρέψουν την δυσμενή κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας αλλά και ο καθένας μας ατομικά και οικογενειακά.

Είναι χρέος και ευθύνη καθενός από εμάς να κάνουμε πράξεις τις ευχές ώστε ο τόπος και οι συμπατριώτες μας να κατακτήσουν αυτά που δικαιούνται και τους αξίζουν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...