Συνέχεια στη δράση του ΑΠΟΠΕΣ " Η Μουσική στις γειτονιές μας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Από το σύλλογο Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. (Αναπτυξιακός - Πολιτιστικός - Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κατοίκων Συνοικιών Α. Νικολάου, Αγ. Δημητρίου, Αγ. Γεωργίου), ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται για δωδέκατη χρονιά η λειτουργία του κοινωνικού-εκπαιδευτικού προγράμματος, «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ».

Στα πλαίσια λοιπόν αυτού του προγράμματος θα λειτουργήσει και φέτος , με διδάσκοντα τον μουσικοπαιδαγωγό κ. Γιώργο Σακελλαρίδη,

Η «Ορχήστρα» βιολιών και μαντολίνων για ΠΑΙΔΙΑ από 6 χρονών, ΕΦΗΒΟΥΣ και ΕΝΗΛΙΚΕΣ, με σκοπό την ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και την ανάπτυξη μιας ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ με τη ΜΟΥΣΙΚΗ, όσων συμμετέχουν.

 

Οι συναντήσεις- μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη από τις 5.30μμ ως τις 7.30μμ., και κάθε Πέμπτη 6.15μμ με 7.30μμ. Καθένας, καθεμιά, διαλέγει μια από τις δύο μέρες και συμμετέχει για 40 λεπτά, (σε ΟΜΑΔΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ μορφής  μάθημα), μέσα στα χρονικά όρια που αναφέρονται παραπάνω. Τα όργανα, βιολιά και μαντολίνα, παρέχονται από το πρόγραμμα, ενώ εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

 

Χώρος συνάντησης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στην οδό Δενδρινού. Έναρξη μαθημάτων  από την Τετάρτη 15/9 και την Πέμπτη 16/9.

 

Για πληροφορίες μιλήστε με τον διδάσκοντα κ. Γιώργο Σακελλαρίδη, στο 697 6968055 ή με την πρόεδρο του συλλόγου Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ., κ. Ευαγγελία Γαλανού, στο 6936 720305.  

 

Το πρόγραμμα, «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ», ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Που σημαίνει ότι είναι «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ» στην ΕΥΤΥΧΙΑ των ανθρώπων κάθε ηλικίας.

  

 

 

Για το ΔΣ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...