Συνέχεια στην απεργιακή κινητοποίηση των Εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. Euromedica

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Σας γνωστοποιούμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1264/1982 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και την απόφαση περί αγωνιστικών κινητοποιήσεων των μελών του Σωματείου των Εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου Α.Ε. Euromedica, το Δ.Σ. συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε την συνέχιση της Απεργίας για άλλο ένα 48ωρο,την Τετάρτη 03/07/19 και Πέμπτη 04/07/19.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων θα είναι σε συνεχείς συνεδριάσεις για την συνέχιση ή αναστολή της κινητοποίησης αναλόγως των συνθηκών.

Μετά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες (συζητήσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις) του προσωπικού της κλινικής, η Διοίκηση της,εξακολουθεί να μην αλλάζει τακτική, και με έναντι της τάξεως του 30% του μισθού, με ανεπαρκές προσωπικό και με πεπαλαιωμένο εξοπλισμό, προσδοκά στην ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Κλινικής. Μέχρι τώρα, όλες οι υποσχέσεις αθετήθηκαν, οι ημερομηνίες τελεσίγραφα για επίλυση των προβλημάτων μας παρήλθαν και μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση, για την πορεία και το μέλλον της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου. Με τις παρούσες λοιπόν συνθήκες, οι εργαζόμενοι αδυνατούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι ανθρώπινες αντοχές και η υπομονή έχουν όρια!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ & ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

  1. ΑΜΕΣΗ πρόσληψη έμπειρου προσωπικού - με προτεραιότητα την στελέχωση του Λογιστηρίου και της Νοσηλευτικής υπηρεσίας της εταιρείας.
  2. ΑΜΕΣΗ καταβολή μιας μισθοδοσίας και επιπλέον εξόφλησηόλων των οφειλόμενων των εργαζομένων (έως και 13 μήνες)
  3. Αναβάθμιση εξοπλισμού κλινικής για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

 

Σας γνωρίζουμε περαιτέρω ότι κατά τη διάρκεια της απεργίας θα υφίσταται το αναγκαίο προσωπικό ασφαλείας που προβλέπεται από το άρθρο 21 του Ν. 1264/1982, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

 

 

Ο Πρόεδρος,

Αντώνιος Νικολάου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Η ΣΥΜΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΥ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Η Σύμη γεωπολιτικά...
Οχτώ το πρωί, σήμερα και το δημαρχείο της Ρόδου δείχνει την απόλυτη παρακμή που βιώνει το νησί εδώ...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...