Συνάντηση Χαράλαμπου Κόκκινου με το δ.σ της Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

Ρόδος, 20/3/2015-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ•ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Α ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
•΄΄ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ΄΄
O Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος συναντήθηκε   στα γραφεία της Π.Ν.Α στη Ρόδο με αντιπροσωπεία της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου. Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Δωδ/σου κος Καραγιάννης, ο Γραμματέας κος Μαρίνος και τα μέλη κκ: Χατζηνικόλας, Ρακόπουλος, και Αθανασόπουλος.
 Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Παιδεία όπως: η σχολική βία (bullying) και οι δράσεις που πρέπει να αναλάβει η Πολιτεία για το φαινόμενο, οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, η υποχρηματοδότηση της εκπαίδευσης, οι ανάγκες δημιουργίας σύγχρονων  διδακτηρίων και ο εμπλουτισμός τους με οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας και σύγχρονες τεχνολογίες .
Συμφωνήθηκε να υλοποιηθούν από την ΠΝΑ και την Α ΕΛΜΕ Δωδ/σου κοινές δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν και προάγουν την εκπαίδευση και ενδιαφέρουν το σύνολο της κοινωνίας.
Τέλος, οι εκπρόσωποι της Α’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνδράμουν- όπως και άλλοι φορείς της εκπαίδευσης- στην ενημερωτική καμπάνια ΄΄ Ενημερώσου-Προφυλάξου΄΄  της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...