Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ και τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κ.Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ - ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΔΕΝ, Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ – ΔΙΟΙΚΗΤΗ 95 ΑΔΤΕ, Κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ
-Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ  
Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ.Χ.Κόκκινος είχε συνάντηση σήμερα, 04 Νοεμβρίου 2014, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο με τον Αντιστράτηγο - Διοικητή ΑΣΔΕΝ, κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο και                       τον Υποστράτηγο - Διοικητή ΑΔΤΕ, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.
 
Ο κ. Κόκκινος αφού ευχαρίστησε τους δύο άνδρες και το σύνολο των στρατευσίμων μας για την άριστη συνεργασία στρατού – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επεσήμανε ότι η άριστη παρουσία του στρατού στα νησιά μας διακρίνεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποτελεί σπουδαίο παράγοντα ενίσχυσης της σταθερότητας και της ασφάλειας των πολιτών αλλά και της διαφύλαξης της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.
Τέλος, από τη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η άριστη κατάσταση των ενόπλων δυνάμεων, η αποτρεπτική τους ικανότητα σε κάθε εχθρική επιβουλή και η επιχειρησιακή ετοιμότητά τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...