Συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Κουνάκη με το Προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου

Με τον Πρόεδρο Ηλία Τσέρκη και τον Γραμματέα Μιχάλη Βολονάκη του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Κουνάκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης  έγινε αναφορά σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Ι.Σ.Ρ. 

Όπως επισήμανε ο κ. Π. Κουνάκης, στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης κατά την περίοδο της πανδημίας,  ο Ιατρικός Σύλλογος συνέβαλε τα μέγιστα στην ορθή αντιμετώπισή της, προκειμένου να επιτευχθούν τα  καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα, όπως άλλωστε απεδείχθη, γεγονός που καταδεικνύει ότι θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά  υπόψιν η άποψη των ειδικών σε όλες τις περιπτώσεις.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στο Ε.Σ.Υ. και τόνισε την ανάγκη να δοθούν κίνητρα στους γιατρούς, προκειμένου να περιλαμβάνουν τα νησιά της Δωδεκανήσου στις επιλογές τους, ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν τα  κενά που υπάρχουν.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην ανάγκη ικανοποίησης του πάγιου αιτήματος των κατοίκων της Ρόδου που αφορά στην αναβάθμιση του Νοσοκομείο "Ανδρέας Παπανδρέου" σε πανεπιστημιακό και τη δημιουργία ακτινοθεραπευτικού τμήματος. Ένα σημαντικό εγχείρημα που θα βοηθήσει, όπως υπογράμμισε, στη μείωση της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας, οι οποίοι αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και να μετακινούνται σε άλλες πόλεις, για να υποβληθούν σε ακτινοβολίες και να παλέψουν για την ζωή τους, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ελλείψεις που υπάρχουν στο  δημόσιο σύστημα υγείας , απηύθυνε για ακόμα μια φορά κάλεσμα, προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους κυβερνητικούς εκπροσώπους της Δωδεκάνησου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υγείας στα νησιά,  πάντα με την καθοδήγηση και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο.

«Πρωταρχικό μέλημα για το ΠΑΣΟΚ αλλά και για εμένα προσωπικά, αποτελεί η παροχή ισότιμης υγειονομικής φροντίδας  προς όλους τους πολίτες της χωράς» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουνάκης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...