Συνάντηση του Παναγιώτη Τοκούζη με τον πρόεδρο του ΟΓΑ για την συνδιαμόρφωση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση με τον διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη είχε χθες στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικ/νων Δωματίων & Διαμερισμάτων Δωδ/σου κ. Παναγιώτης Τοκούζης.

Βασικό θέμα της σύσκεψης ήταν η συνδιαμόρφωση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο κ. Τοκούζης τόνισε την ανάγκη απλούστευσης των δικαιολογητικών για την ένταξη των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα, ενώ παράλληλα ζήτησε την επίσπευση των πληρωμών από τον ΟΓΑ, αφού η καθυστέρηση στις πληρωμές λειτουργεί ανασταλτικά στην απόφαση του επιχειρηματία να ενταχθεί στο εκάστοτε πρόγραμμα.
Προτάθηκε επίσης η επιδότηση του κόστους μεταφοράς ως μέτρο-κίνητρο για τους δικαιούχους που θα επισκεφθούν τα νησιά μας.

Ο διοικητής του ΟΓΑ δεσμεύτηκε για την απλούστευση των δικαιολογητικών συμμετοχής των καταλυμάτων στα προγράμματα που θα ανακοινωθούν.
Επίσης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ότι θα γίνουν σημαντικά βήματα για την γρηγορότερη εξόφληση των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στον «Κοινωνικό Τουρισμό».
Τέλος δήλωσε ότι θα εξεταστεί και η δυνατότητα επιδότησης του μεταφορικού κόστους αφού η θέσπιση μέτρων για στήριξη των νησιωτικών περιοχών αποτελεί προτεραιότητα του Οργανισμού.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...