Συνάντηση του Επάρχου Καρπάθου-Κάσου με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων της Καρπάθου

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝΜε τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων του νησιού μας και της δημοτικής κοινότητας Πηγαδίων, είχε ο Έπαρχος Καρπάθου κ. Γιάννης Μηνατσής στο Επαρχείο, με τη συμμετοχή και των υπηρεσιακών παραγόντων.

         Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τις τοπικές και τη δημοτική κοινότητα και εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

         Στην αρχή της ενδιαφέρουσας συνάντησης ο κ. Έπαρχος αφού ευχαρίστησε τους προέδρους για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή του, τους ενημέρωσε σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως το θέμα της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ, της αδεσποσίας  των ζώων, το πρόγραμμα δακοκτονίας   της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της άφιξης του διοικητή της 2ης ΥΠΕ . Οι πρόεδροι με τη σειρά τους, αναφέρθηκαν σε προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές τους και σε έργα υποδομής των οποίων η υλοποίηση είναι άμεσης προτεραιότητας. Ο κ. Έπαρχος, διαβεβαίωσε τους προέδρους ότι θα έχει συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο Καρπάθου, προκειμένου να υπάρξει τελική πρόταση για το ποια έργα μπορούν να ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

         Τέλος ο κ. Έπαρχος, ζήτησε από τους προέδρους, να έχουν ανοιχτή επικοινωνία και αν είναι δυνατόν, η συνάντηση αυτή, να επαναλαμβάνεται ανά  τακτικά χρονικά διαστήματα.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...