Συνάντηση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Στέργο Παρδαλό

Τα προγράμματα του Κέντρου  Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου, η λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων της διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Ρόδου, κυριάρχησαν στη συνάντηση του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού Στέργο Παρδαλό, σήμερα το μεσημέρι, στη Νέα Αγορά.
Συζητήθηκε επίσης και το αντικείμενο σειράς προγραμμάτων αρμοδιότητας της εν λόγω Δ/νσης που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και η ανάπλαση και  αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάρχουν στους χώρους του 20ου Νηπιαγωγείου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και του 4ου Λυκείου στην περιοχή της Ανάληψης, τα οποία ως γνωστόν έχουν ήδη μετεγκατασταθεί. «Στόχος μας να δημιουργηθούν νέοι χώροι άθλησης για όλους τους πολίτες» επεσήμανε ο κ. Παρδαλός.
…………………………………
Το Πολιτιστικό Κέντρο Θεολόγου θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και στη συνέχεια θα παραβρεθεί στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Κρητηνίας.
Στις 9μμ ο δήμαρχος θα συναντηθεί με το Σύλλογο των Διευθυντών Ξενοδοχείων της Ρόδου, στο ξενοδοχείο Atrium Palace, στην Κάλαθο.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...