Συνάντηση του δημάρχου Λέρου με το δ.σ του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου

Τη Δευτέρα 31.5.2021 ο Δήμαρχος Λέρου υποδέχτηκε στο γραφείο του την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου, παρουσία της Προέδρου του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας Μαριέττας Κανάρη και του Αντιδημάρχου κ. Γρεκού Άκη. 

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση παρευρέθηκαν, η κα Ασβεστά Άννα, ο κ. Μπίλλης Αντώνης, η κα Μπίλλη Άννα και η κα Ρεμπούλη Χρυσοβαλάντω, θέτοντας σημαντικά θέματα που αφορούν τόσο τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες χρησιμοποιούν οι αθλητές του Γ.Σ.Ν., όσο και λοιπά θέματα που άπτονται της μέριμνας της Δημοτικής Αρχής Λέρου.  

 

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η μελέτη ανακατασκευής/συντήρησης του Δημοτικού Σταδίου «Μιλτιάδης Παπαντωνάκης» καθώς και η συντήρηση των πυλώνων φωτισμού, η συντήρηση του γυμναστηρίου και του γραφείου στέγασης του Σωματείου, καθώς και η οικονομική ενίσχυση του Γ.Σ.Ν.

 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λέρου και οι συνεργάτες του, ευχαρίστησαν τα μέλη του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου, και αφού άκουσαν προσεκτικά τα όσα ειπώθηκαν, ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τη χρηματοδότηση ανακατασκευής/συντήρησης/αποκατάστασης του Δημοτικού Σταδίου «Μιλτιάδης Παπαντωνάκης» καθώς και του παρακείμενου γηπέδου Μπάσκετ (μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης), για την αποκατάσταση των πυλώνων φωτισμού, ένα έργο που ήδη έχει δρομολογηθεί μέσω του Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, για τον κανονισμό λειτουργίας όλων των γηπέδων του ΔΟΠΑΙΣΑΠ, καθώς και για τα οικονομικά θέματα που ετέθησαν.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με πολιτικό θέατρο δεν πάμε μπροστά Του Νίκου Ιακ. Γερονικόλα - Η εξωστρέφεια, η ανταλλαγή...
Νέος προορισμός της Dodekanisos Seaways η Αστυπάλαια! - Η Dodekanisos Seaways ανακοινώνει την...
Θέμα: “Κοινωνικό μήνυμα του Ι.Σ.Ρ. για τον εμβολιασμό κατά Covid-19”     ...
Στην προσωπική τους εμπειρία για τον καθοριστικό ρόλο των εμβολίων στη ζωή μας, με αφορμή και το...